Regel M.A.A.T.

Regel M.A.A.T.
Regel M.A.A.T.

Wat is de Regel M.A.A.T. Methode?

De afkorting M.A.A.T. staat voor Maandelijkse Alarm App Test.
Als er in een WABP groep al enige tijd geen meldingen zijn gedaan, vragen leden zich weleens af of de groep nog wel actief is.
In dat geval sturen beheerders met enige regel M.A.A.T. een test bericht, bv. elke maand/ kwartaal, om te laten weten dat de groep nog wel actief is.
Mocht u een dergelijk bericht ontvangen dan hoeft u daar niet op te reageren, minder urgente berichten kunt u plaatsen in de daarvoor bedoelde omgeving, dit kan een CHAT app groep naast de ALARM app groep zijn of bv. een Facebook groep die speciaal is ingericht voor uw buurt.
Indien u vragen heeft aan de beheerder van uw groep, vraag hen dat dan in een privé bericht, zo zorgen we er samen voor dat de ALARM app groepen geen babbelboxen worden.

Note voor beheerders van een WABP groep

Hierbij een voorbeeld van hoe een M.A.A.T. bericht, (kopieer en gebruik dit bericht gerust in uw eigen groep):
Dit is een Testbericht.
Let op: Dit is geen alarmerend bericht. Beste leden, omdat er al enige tijd geen meldingen in deze groep zijn gedaan, versturen wij een test bericht om te laten weten dat groep nog wel actief is. U hoeft NIET te REAGEREN op dit bericht. Gelieve ook geen duimpjes of bedankjes te plaatsen. Heeft u vragen, stel ze gerust in een privĂ© bericht. Minder urgente meldingen en andere buurtgerelateerde berichten, mogen WEL geplaatst worden in de besloten Facebook groep van de buurt ……………., lid worden kan hier: …………………………….